ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

αστυνομικο δελτιο

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (01) ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΗ, ΕΞΥΒΡΙΣΗ, ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ
Πρωινές ώρες της 05.11.2010 συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης, κατόπιν σχετικής εγκλήσεως του Διοικητού του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, ένας 28χρονος ημεδαπός για τις πράξεις της διατάραξης οικιακής ειρήνης, της απειλής, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και της εξύβρισης τελεσθείσες στο χώρο του Γ. Ν. Ξάνθης από ανωτέρω δράστη.
Ο δράστης συνελήφθη και με την κατ’ αυτού σχηματισθείσα δικογραφία θα προσαχθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.

ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΦΘΟΡΑΣ ΞΕΝΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΚΛΟΠΗΣ
Από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης εξιχνιάσθηκε πράξη φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και απόπειρα κλοπής η οποία τελέσθηκε την 27.10.2010 σε βάρος 41χρονου ημεδαπού.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι δράστης είναι ένας 45χρονος ημεδαπός ο οποίος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (01) ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ
ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ
Μεσημβρινές ώρες της 05.11.2010 στο 18ο χιλ. της Ε. Ο. Ξάνθης – Λάγους, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γενισέας, ένας 31χρονος ημεδαπός ο οποίος αφού έθραυσε κερματοδέκτες από αυτόματα μηχανήματα πλύσεως οχημάτων σε πρατήριο υγρών καυσίμων ιδιοκτησίας 44χρονου ημεδαπού, αφήρεσε με πρόθεση να ιδιοποιηθεί παράνομα το ποσό των 20 ευρώ.
Σε έρευνα του οχήματος του ανωτέρω δράστη βρέθηκε πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων ενώ επιπλέον ο ανωτέρω κατείχε ένα ατομικό βιβλιάριο υγείας με πλαστογραφημένη σφραγίδα ιατρού, εξήντα δύο (62) χάπια stilnox και είκοσι πέντε (25) χάπια xanax τα οποία υπάγονται στην κατηγορία των ναρκωτικών ουσιών και δράστης κατείχε χωρίς ιατρική συνταγή.
Ο δράστης συνελήφθη και με την κατ’ αυτού σχηματισθείσα δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Γενισέας που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΡΙΩΝ (03) ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΤΕΛΕΣΘΕΙΣΑ ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ
Μεσημβρινές ώρες της 05.11.2010 στην Ξάνθη, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, ένας 20χρονος και δύο 13χρονοι οι οποίοι ενεργώντας από κοινού, αφού εισήλθαν σε οικία 43χρονης παθούσας, αφήρεσαν με πρόθεση να ιδιοποιηθούν παράνομα ένας φορητό υπολογιστή ενώ τις πρωινές ώρες της ιδίας από την ίδια παθούσα, αφήρεσαν ένα ποδήλατο.
Τα αφαιρεθέντα από τους δράστες αντικείμενα παραδόθηκαν σε κάτοχό τους ενώ οι δράστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθούν ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.