ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

αστυνομικο δελτιο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 07.11.2010(ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ)
ΠΑΡΑΣΥΡΣΗ ΠΕΖΟΥ ΑΠΟ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ
Την 06.11.2010 και ώρα 11.15΄ στην Σταυρούπολη Ξάνθης, Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο εξερχόμενο από πάροδο και οδηγούμενο από 41χρονο ημεδαπό, παρέσυρε και τραυμάτισε ελαφρά 11χρονο ημεδαπό.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Ξάνθης
Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σταυρούπολης.
ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ (02) ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ
ΠΕΡΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ
Την 07.11.2010 και ώρα 01.30΄, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης, στην διασταύρωση ΣΕΒΑΘ της Ε.Ο Ξάνθης – Λάγους, κατελήφθη 50χρονος ημεδαπός κάτοικος Ξάνθης να οδηγεί Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του και να μεταφέρει 18χρονο αλλοδαπό πολίτη Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη χώρα μας, στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων και λοιπών νομίμων διατυπώσεων.
Οι ανωτέρω δράστες συνελήφθησαν και με τη σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θ’ αποσταλούν κ. Εισαγγελέα Πρωτ/κών Ξάνθης.

ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ
Την 06.11.2010 και ώρα 08.30΄ στην Ξάνθη, Ι.Χ.Ε αυτ/το οδηγούμενο από 31χρονο ημεδαπό, συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με Δ.Χ.Ε αυτ/το οδηγούμενο από 52χρονο ημεδαπό. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστούν σοβαρά (κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις) τα δύο βρέφη που επέβαιναν στο α΄ όχημα, τα οποία μεταφέρθηκαν στο Γ.Ν. Ξάνθης και ακολούθως στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
Στο όχημα στο οποίο επέβαιναν τα δύο βρέφη δεν είχαν τοποθετηθεί παιδικά καθίσματα.
Tην προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης .