ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

αστυνομικο δελτιο

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ (2) ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΑΡΩΝ (24) ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
Συνελήφθησαν την 11-10-2010 και ώρα 22.30΄, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, για μεταφορά στο εσωτερικό της Χώρας είκοσι τεσσάρων (24) λαθρομεταναστών, με βάρκες.
Συγκεκριμένα, την 19.30΄ ώρα της 11-10-2010, άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, εντόπισαν με τη χρήση κάμερας θερμικής απεικόνισης, ομάδα είκοσι τεσσάρων (24) λαθρομεταναστών επί του Τουρκικού εδάφους, έναντι αγροτικής περιοχής Πέπλου Έβρου, η οποία κατευθυνόταν προς την Ελληνική όχθη του ποταμού Έβρου και τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση. Οι δύο (2) δράστες - διακινητές, αφού επιβίβασαν σε δύο (2) πλαστικές βάρκες από δώδεκα (12) λαθρομετανάστες, τους διαπεραίωσαν στην Ελληνική όχθη του ποταμού. Κατόπιν τους οδήγησαν πεζή σε θαμνώδη περιοχή, όπου τους απέκρυψαν. Κατά την επιστροφή τους στην Τουρκία συνελήφθησαν από ενεδρεύοντες άνδρες του Τ.Σ.Φ.Φερών ενώ ακολούθως συνελήφθησαν και οι είκοσι τέσσερις λαθρομετανάστες.
Κατασχέθηκαν δύο (2) πλαστικές βάρκες και τρία (3) κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες, 2 διακινητές και 24 λαθρομετανάστες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενήργησε το Τ.Σ.Φ.Φερών.